کمردردهای ناشی از عفونت ، به هر نحوی می تواند ستون فقرات ناحیه کمری را دچار اختلال کند. به گزارش مشرق، ذبیح الله حسن زاده متخصص ارتوپد، جراحی زانو، فلوشیپ آرتروپلاستی و متخصص ارتوپدی درباره ارتباط کمردرد با عفونت کلیه ها گفت: عفونت به هر نحوی می تواند ستون فقرات ناحیه کمری را دچار اختلال کند.
برای مشاهده متن کامل مقاله کمردردهای ناشی از عفونت روی لینک کمردردهای ناشی از عفونت کلیک کنید.
او افزود: عفونت تب مالت یا بیماری سل از طریق شیرهای پاستوریزه نشده، دام محلی و شیرهای نجوشیده مانند ماست یا کشت محلی بروز پیدا می کند.
این متخصص ارتوپد با اشاره به بیماری TB یا بیماری سل اظهار کرد: این دو بیماری به صورت مشخص می تواند از ریه افرادی که ضعف ایمنی دارند یا سالمندانی که سرفه می کنند باعث عفونت ستون فقرات و کمر درد در افراد شود که با علائمی مانند: تب، تعریق شبانه، ضعف سیستم ایمنی و لاغری همراه است.
حسن زاده ادامه داد: عفونت های ناحیه شکم مانند: عفونت های مجاری، ادراری و کلیوی به صورت غیر مستقیم باعث درد کمر یا عفونت های زنانه در ناحیه لگن خواهند شد که حتما باید ارزیابی شوند.
این متخصص ارتوپدی تصریح کرد: عفونت های اطراف ناحیه لگن یا دستگاه گوارش باعث درد ناحیه ستون فقرات خواهد شد؛ بنابراین یا عفونت ناشی از خود ستون فقرات و دیسک مانند تب مالت و بیماری سل است که مهره ها را درگیر خواهد کرد و به صورت بسیار پیچیده مهره ها را درگیر می کند.
حسن زاده ادامه داد: عفونت دستگاه هایی که اطراف ستون فقرات و کمری مانند ناحیه لگن زنان یا بیماری های عفونی همین بخش که دکتر زنان نظر داده و متخصصان کلیوی مجاری و ادرار تشخیص می دهند باز هم عفونت باعث درد می شود، ولی نمایی از کمر درد را تقلید می کند.
این متخصص ارتوپد افزود: بنابراین بررسی عفونت های میکروبی یا ویروسی در ناحیه کمر می تواند عفونت و دردها را انتشار دهد که در این صورت آزمایش خون از نظر بررسی وجود عفونت ها اهمیت دارد و گرفتن شرح حال از بیمار به عنوان تب یا تعریق می تواند جزو علل باشد که سوزش ادرار یا عفونت های ادراری و ترشحات ادراری هم می تواند نشان دهد که فرد به این بیماری مبتلاست.
حسن زاده تصریح کرد: پزشک در معاینه و گرفتن شرح حال از بیمار می تواند گزارش های درست را دریافت کند. برای این مشکل بررسی و ارزیابی تاریخچه بیماری و جواب سوالاتی که پزشک معالج می پرسد اهمیت زیادی خواهد داشت.
برای مشاهده متن کامل مقاله کمردردهای ناشی از عفونت روی لینک کمردردهای ناشی از عفونت کلیک کنید.
مقالات مرتبط با مقاله کمردردهای ناشی از عفونت
توصیه می کنیم مقالات مرتبط مفید وب سایت را با کلیک روی لینک های کف پای صاف ، گرفتگی عضلات پاها در شب ، اختلاف طول پا ، دررفتگی مکرر شانه ، درد تاندون آشیل ، ورزشهای مناسب در ساییدگی دست و انگشتان ، آرتروز و ساییدگی مفصل لگن ، درمان کمردرد بارداری ، جراحی دیسک کمر ، بهترین تمرینات کششی برای کمردرد ، درد و تورم زیر زانو در کودکان ، درد استخوان دنبالچه و انگشت ماشه ای (تریگر فینگر) چیست؟ مشاهده نمایید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا آنها نیز از این مقالات، استفاده نمایند.